Summer in Milan

(skirt, top: secondhand, sandals: Altero, sunglasses, handbag: Primark, watches: DKNY, earrings: H&M)

Keď sa pozriem von z okna zdá sa mi, že leto je už za nami. Tento rok sme si letného počasia veľmi neužili, či hovorím len za seba? Keďže som celé leto stážovala, na to pravé leto som mala iba 5 dní cez ktoré sme sa vybrali do Milána a na Cinque Terre. Je veľmi zaujímavé sledovať ako nás blogový svet ovplyvňuje. Keby som blogy nesledovala asi by som ten impulz nedostala :) Takže viva blog world! Stálo to za to! Avšak ešte predtým ako sme tam vyrazili sme dali malý sightseeing v Miláne. Zas a znova som dospela k názoru, že v Miláne stáčí vidieť Duomo a Navigli a lepšie je zamerať sa na drinky, kávu a talianske jedlo.
Na sebe som mala letné sekáčové úlovky oboje za 1,5 eura. Áno, moja diagnóza je lovec zľiav. Crop topové outfity ešte uvidíte, v taliansku som sa s nimi vybláznila haha.

ENG:
When I look outside it seems like summer has already passed away. This year we didn´t enjoy hot summer days that much right? Or is it just me? I spent whole summer as an intern, so my summer was basically made of 5 days I spent in Milan and Cinque Terre. It is quite interesting to see how blogs influence people. If I didn´t follow them I wouldn´t get the impluz. So, viva blog world! Its worth it! But before we left there, we spent one day sightseeing in Milan. (I will repeat myself) I have to say that there is nothing besides Navigli and Duomu and it is better to concentrate on drinks, cafe and delicious italian food when in Milan.
I was wearing my summer secondhand hauls both for 1,5 euro. Yes, my diagnosis is discount hunter. You will see more crop top outfits - I got crazy about them in Italy. 
 

6 comments:

  1. wau, na tej druhej fotke je z teba lady, veľmi ti to pristane:)

    ReplyDelete
  2. Máš nádherný top ♥


    Můj blog YOKO NGUYEN BLOG

    ReplyDelete
  3. Anonymous8/27/2014

    Ty si mega schudla.... ale az velmi velmi velmi, tak nepekne...

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/07/2014

    Ako sa volá tá dievčina vedľa teba na poslednej fotke? Lebo mi veľmi pripomína moju kamarátku Zuzanu

    ReplyDelete