From Manarola with Love

(skirt/shorts: ebay, top: secondhand, glasses: primark, shoes: F&F, watches:DKNY, earrings: Ur&Penn)

Tieto šortky po prvý krát v mojom podaní, po 1001 krát na vašej obrazovke, hmm nemám pravdu? Ale tento krát z nádhernej Manaroly a na upotenej Zuzke :) Pretože, auto sme zaparkovali vo vedlajšej dedinke aby sme nedostali pokutu, spravili sme si takú malú turistiku - náš obed s takýmto výhľadom bol tým pádom úplne zaslúžený. Teda, aby som to uviedla na správnu mieru, mysleli sme si, že tam pokutu nedostaneme ale večer sme si ružový lístok za stieračom i tak našli. Lucky us! Ale späť k nášmu obedu. Divím sa, že nás odtiaľ pani vrchná nevyhodila keďže sme tam sedeli asi 3 hodiny :) Ale myslím si, že chápete od takého nádherného výhľadu sa ťažko odchádza. Ešte teraz keď si na chvíle v Manarole spomenie tak cítim soľ, ryby, vôňu čerstvého domáceho chleba a neuveriteľný pokoj.   
P.S.: Ak sa chystáte objovovať krásny Cinque Terre odporúčam vlak haha, pokuta za zlé parkovanie (inak sa tam parkovať nedá) je 42 euro.

ENG:
I think, you saw these shorts for 1000 times already, yeah? But now you see how I wore them in beautiful Manarola. These pics were taken after our small hiking session, haha. Cause we parked our car in a small village in the mountains in order not to get a parking ticket. As we got to Manarola, we had such a tasty lunch with this breathtaking view - we definitely deserved it guys! But to finish my story, in the evening when we got back to the car, pink parking ticket was waiting there for us haha lucky us! Back to Manarola, we were quite suspicious why the head chef didn´t kick us out after 3 hours of sitting and admiring the view. But I guess, you do understand why we did it - it was quite hard to leave such an amazing atmosphere filled with smell of salt, fish, fresh homemade bread and peace. 
P.S.: I recommend to admire beauties of Cinque Terre by train cause if you do not park in paid parking lot you will get a 42 euro parking ticket. Just saying :)

2 comments:

  1. To tričko ti parádně sedne!

    ReplyDelete
  2. Wau, skvelé fotky! Hlavne tá prvá :))

    ReplyDelete