Love is all ...

(coat: secondhand, skirt: Cubus, sweater: Lindex, necklace: Kik, shoes: street market Italy)

Keď ešte bolo teplejšie a keď sa ešte dala nosiť sukňa bez toho aby som zamŕzala (asi dva týždne dozadu) nafotili sme tieto fotky. Iba na balkóne, bez plánovania, bez makeupu ale nie je to väčšinou tak, že neplánované akcie sú tie najzábavnejšie a najlepšie?? :) Outfit som začínala od náhrdelníku, ktorý som kúpila za dve eurá v Kiku. Je to v poslednej dobe jeden z mojich top obchodov, pretože tam nájdem úplne všetko a za úplne super ceny. Najhoršie na tom je, že tam vždy nájdem veci ktoré si myslím, že veľmi potrebujem a musím ich mať. Máte aj vy také úchylky?

ENGLISH:
Back then, when the weather outside was warmer and I could wear skirts without freezing (like two weeks ago) we took these pics. Just on our balcony, without planning, without makeup but aren´t these unplanned things the funniest and the best ?? :) I created this outfit based on my new necklace, I got in Kik for two euro. Lately, I love it there because I usually find a lot of cool and cheap stuff. But the worst thing is that, I am sure I need it but the truth is I don´t. Do you also have such a bad habit?   


6 comments:

  1. jasné, každý ma nákupné úchylky a Kik je fakt super :)

    www.artjournalstories.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. joj vyzeráš super a tie vlasy! wau. a náhrdelník je krásny.
    ja som dostala zákaz (od seba :D ) do intimissini a všade kde majú spodné prádlo, za posledného pól roka som vymenila všetko spodné prádlo čo mám doma :D a ešte topánky, už iba od nového roku mám nové 4 páry. ale to už je choroba, nie úchylka :D

    ReplyDelete
  3. Krásný náherdelník :)

    Na mém blogu probíhá giveaway budu ráda když se zapojíš :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. Aj bez makeupu vyzeras paradne! A nahrdenik sa mi k tomu celemu jemnemu outfitu velmi hodi :)

    ReplyDelete
  5. Kik mám taky hrozně ráda, bohužel se tam často nedostanu :/ alespoň ušetřím :D
    Moc ti to sluší, spontální věci jsou nejlepší :))

    ReplyDelete