Break the lines

(sandals, shirt: Ahlens, shorts: Zara, earrings: Primark)

Teraz vám poviem niečo veľmi veľmi dôležité a v niektorých prípadoch až život zachraňujúce. Ak pôjdete do Talianska a rozhodnete sa íst na obed/večeru/brunch/panbohviečo - vždy sa oblečte do pohodlných a voľných kúskov hahaha :) Verte mi! Potom ako som zjedla pizzu (yeah, Napoletana) a gelato, bola som veľmi ale veľmi vďačná, že som sa takto obliekla. Talianske jedlo je skutočná závislosť, hneď ako prvý krát ochutnáte skutočné talianske rizoto, melanzane alebo pasta s plodami mora, pochopíte. A ak ste už pochopili. Lucky you!

ENG:
Now I tell you something really really important and in some cases life-saving. When you go to Italy and you decide to go for lunch/dinner/brunch/whatever - always wear comfy and cozy clothes hahahah :) Trust me! After the pizza napoletana and gelato I ate, I was so thankful that I decided to wear these clothes. Italian food is a real addiction, as soon as you eat the real italian risotto, melanzane or pasta with frutti di mare, you understand. And if you already did. Lucky you!




5 comments:

  1. Ta poslední fotka ! <3

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Poslední fotka je super. Pravé rizoto si děláme doma dle tradičního receptu, chutná naprosto jinak než česká verze a je opravdu vynikající. Díky globalizaci lze i u nás sehnat potřebné ingredience.

    ReplyDelete
  3. paci sa mi uprava fotiek je to hrave a ine..este maju aj velmi prijemnu farebnost :)

    ReplyDelete