She can´t sing, she can´t dance....

(heels: Ginatricot, skirt: Cubus, shirt: Fred Perry, necklace: Ur&Penn, sunnies: H&M)

ENG:
WHO CARES SHE WALKS LIKE RIHANNA That´s definitely not about me haha, in my case there would be can´t in the last part too :) But who cares! Otherwise, I am so happy to have two closets by hand now, part of mine and my boyfriends haha. This t-shirt is from his part and at the end of the summer (when I leave) it may get lost whohaha :) So, bad! But he can take something mine :) Do you also do that? Stealing clothes from your boyfriend´s closet???

WHO CARES SHE WALKS LIKE RIHANNA To určite nie je o mne haha, v mojom pripade by bol zápor vo všetkých troch častiach :) Ale koho to trápi! Inak, som veľmi rada, že mám momentálne po ruke dva šatníky, časť môjho a priateľov haha. Toto tričko je z jeho časti a na konci leta (ked odídem) sa asi nejak stratí whohahah :) Som zlá! Ale veď on si môže zobrať niečo z môjho :) Aj vy to robíte? Kradnete veci z frajerovho šatníka???






5 comments:

  1. Opäť skvelá kombinácia! Aj fotky <3

    ReplyDelete
  2. Bohužel(bohudík ) žádného BF nemám :D

    Můj blog :
    http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. tá sukňa je super!
    ja si od priateľa beriem tričká a niekedy trenky keď som u neho a nebaví ma behať po dome v nepohodlných nohaviciach. keby si mám od neho brať nohavice tak chodím s holým zadkom, kedže všetko o dve čísla väčšie má.

    ReplyDelete
  4. Ja si od (bývalej frajerky),teraz už mojej zákonitej neberiem nič lebo by som nedostal večeru.Haha Čauko kakauko

    ReplyDelete
  5. Skvělá sukýnka, fakt top! Ale tričko taky nemá chybu! Pěkné fotky! :)

    ReplyDelete