Fountain



(shoes: Converse, skirt: New Yorker, shirt,sunnies: H&M)

FOUNTAIN Skoro kazdy den po praci sa iba tak motam, bez mapy (ok, google mapy pre SOS pripady sa nerataju hah) a objavujem mesto. Pred par dnami som nasla tuto fontanku, skrytu za ulicami Gamla Stanu. Dostat sa tam da iba cez 4 male dvere, asi to je to co ma na tomto mieste tak zaujalo....Pokusila som sa zobrazit tu atmosferu z mojej hlavy aj do tychto fotiek. Pacia sa? Alebo je to prilis vela?
Dnes prispievam o nieco neskor ako zvycajne pretoze dnes bol velmi dolezity den. No, dobre mozno nie az tak dolezity. Bol to skor pripravny den, pretoze zajtra bude moj prvy Midsummer Eve! Ani si neviete predstavit ako velmi sa tesim! Budem vela fotit a vysvetlim vam co to vlastne znamena, takze zostante naladeni!


ENG:
FOUNTAIN Almost every day, after work, I am going around without any map (ok, google maps are just for SOS huh) and exploring the city. Some days ago I found this fountain, hidden behind the streets of Gamla Stan, there are just four small doors heading to this place, maybe thats why I am so curious about it... I tried to capture the atmosphere from my head while editing these photos. Like? Or is it too much?
I am uploading these photos a little bit late cause today was a very important day. Haha maybe not that important. It was more like a preparation day, because tomorrow is my first Midsummer Eve! You cant imagine how excited I am! I will take tons of pictures and explain you what does it mean, so stay tuned sweethearts!

7 comments:

  1. krásne fotky, majú super atmosféru, páči sa mi tá úprava :)

    ReplyDelete
  2. fontána super! taky od ní mam fotky, tam nikdo nikdy není

    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/21/2013

    super atmošku to má :) chcem sa spýtať, akú prácu robíš ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. pomaham v praci u priatelovej maminy :)

      Delete
  4. krasne fotky, super atmosfera, tesim na dalsie pokračovanie:)

    ReplyDelete
  5. druha fotka je uplne super. tam sa mi paci cela atmosfera tej fontany najviac :)

    ReplyDelete