Happy Midsummer Eve (video)


HAPPY MIDSUMMER EVE Velmi som sa na dnesny den tesila! Za chvilku odchadzame do Skansen-u aby sme sa zucastnili najvacsej oslavy Midsummer v Stockholme. Stale sme ale vo faze priprav, uff je to skutocne vela veci - vsetko to jedlo, sladkosti, vino atd. na ktore sa uz velmi, velmi tesim hahaha... Za posledny tyzden som pozerala vela videi o Midsummer takze teraz sa citim ako tak pripravena :) Pridala som jedno video, ktore si myslim, ze je jedno z najlepsich, aby ste videli co budu Svedi (A JA) dnes robit. Enjoy!

ENG:
HAPPY MIDSUMMER EVE I am super excited about today. We are leaving to Skansen soon to be a part of the biggest Midsummer celebration in Stockholm. We are still preparing a lot of things (all the meat, sweets, wine etc) and I cant wait to eat it hahahahaha.... I watched many videos during past week about Midsummer so, now I feel ready for it :) I am uploading the best one of them, for you too see what Midsummer Eve is and what will Swedes (AND ME) actually do today. Enjoy!


2 comments:

  1. wow toto ti tak závidííím...a posúvam švédsko na prvé miesto mojho to go listu... ty tam máš nejakú rodinu , ak sa smiem spýtať??

    ReplyDelete