New York, day 6

Ahojte,
včera som už nahrávala fotky do notebooku, že idem vám ukázať môj deň, no zrazu prišla Karla, že :,,Do you want to go with me on the disco?" to povedzte nie :) tak som sa rýchlo obliekla a išla (v balerínkach! - neznášam to, lenže som si ešte nestihla kúpiť podpätky a so sebou som si sem žiadne nepriniesla) tak večer nedopadol moc dobre, najprv sme išli do centra kde sme sa spýtali takého chalana - poradil, že mám ísť downtown - tam nás skôr pustia aj keď nemáme 21, tak sme teda išli. Ako sa tak prechádzame po ulici všimli sme si, že všade sú sexshopy, zastali sme pred jedným barom, že teda poďme tam. Pozrela som sa dnu cez okno - asi 6 holých chlapov tancovalo na bare :) poobzerali sme sa a všade stály gayovia (strašne zlatí) jeden sa nám prihovoril - bol taký preafektovaný ale taký krásny /výstrih až po pupok/ už dlho som sa tak nenasmiala :) Keď sme sa dorozprávali išli sme zasa hore do mesta (Times Square) no tam boli iba turisti, tak sme to otočili a išli domov.

No, na budúci týždeň máme plán. Limuzína a vlastná párty v nej :) Tu je to lacné, lebo je ich tu veľa a budeme mať krásny zážitok :)

Niečo z dňa : fotky sú z Statue of liberty, Wall street a World Trade Centre - myslela som, že je tam aspoň pomník, no nič som nevidela - ohradené stavensiko, no odfotila som obrázok ktorý tam bol - ako to asi bude vyzerať keď to postavia.



Nastúpili sme na zlú loď :) mysleli sme, že ide na Sochu slobody no išla na Staton Island :)





 Bolo škaredo :( no potom sa vyčasilo










Wall street



Bola som aj vnútri :) jeden náhrdelník tam bol prekrásny s takým zelených balíčkom a cena? 5 000 dolárov



Trinity church


Trinity cementary





Takto by to malo vyzerať po dvojičkách



Dvojičky?



Jeffrey Campbell shoes














4 comments:

  1. Anonymous7/11/2010

    pekne saty

    ReplyDelete
  2. aké krásne šaty:)

    tých sexy gayov bys om chcela vidieť:)párty v limuzíne???čakaám fotky!!!

    kukám všetky články,aj keď nekomentujem všetko,ale neboj,kukám každý deň:)

    ReplyDelete
  3. Nádherné šaty!!

    ReplyDelete
  4. Anonymous7/19/2010

    Ako si všímam, topánky a sladkosti asi máš rada.Šaty by si mi mohla požičať.Všetko pekné,kukám aj ja každý deň.

    ReplyDelete