Work hard & Dress well

(dress: ebay, heels: Ginatricot, watches: DKNY, earrings: Primark)

Viete čo majú dymové oči a kučeravé vlasy spoločné? Nie? Tak ja vám to poviem. Spoločné majú to, že niesom schopná ich spraviť. Pozerala som už xy videí na youtube, čítala som články aj nasledovala foto návody no fakt mi to nejde :) Úprimne hovorím, že dymové oči som už vzdala pretože vždy to skončilo asi tak, že som vyzerala ako prostitútka po nočnej smene, hahaha. Ale na kučeravé vlasy som znova nabrala odvahu. Tento krát som strávila asi 2 hodiny tým, že som mala v ruke kulmu a žehličku a snažila sa konečne dostať na koreň veci :) Myslíte, že sa podarilo?? Ha! Áno, dokonca na celých 15 minút :D až kým sme nezačali fotiť tento outfit. 
Či cítim neschopnosť a smútok? Tak to určite nie! :) Skôr je to pre mňa výzva: Zuzana začni viac makať a zarob si na kaderníčku! hahaha.....
Ako ste na to vy? Viete či nie? Ak áno poradíte mi, prosím :)   




7 comments:

  1. ja toto riešiť nemusím:D skôr ma problém občas, ako narovnať ofinu aby som vyzerala ako človek:D
    a skvelé šaty máš! jedna nádhera

    ReplyDelete
  2. Juuuj, tie satky :) No jo, vecny problem kucerave vs. nekucerave- kto ich ma brckave, chce mat rovne a tie co maju rovne, by chceli brckave, Vecny zensky problem :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/10/2014

    Skua vlny urobit tak ze pramen omotas okolo prsta a toto vlozis do zehlicky na vlasy :)

    ReplyDelete
  4. dobrý nadpis a pekné šatky :))

    ReplyDelete
  5. ja som vždy chcela vedieť pekné dymové oči, ale prišla som na to , že háčik nie je v tom, že by som to nevedela, ale nesedí mi čierna farba. presedlala som na čokoaldovo-hnedú, kúpila si pupa ceruzu s takou tou špongiou na druhej strane a je to fit :) s tým som to zvládla ja, zvládneš aj ty ;)
    a kučery je pre mňa neexistnô, nemám rada laky na vlasy a bez toho mi hneď spadnú, takže najlepšie pre mňa umyť vlasy a nechať prirodzene presušiť a mám aspoň vlny... a inak si kočka, teraz som po sto rokoch pozerala gossip girl a pri týchto fotkách som prišla na to, že mi pripomínaš Blair :)

    ReplyDelete
  6. Anonymous9/09/2020

    tie topanky su bozi! kde si ich kupila? Ja nasla iba tieto len ze maju sietku..

    ReplyDelete