Terrace in Bratislava

(heels: CCC, jeans: Lindex, shirt: Pimkie, necklace: Stradivarius)

Nie je nič lepšie ako sa po ceste slovenským vlakom zrelaxovať na terase. A tá naše bola skvelá! Veľmi sa mi páči nápad s paletami a vankúšmi. Veľmi jednoduché, lacné a efektívne. Takto sme tam relaxovali ešte pred začiatkom BMD :) Síce sme potom nestíhali a išla som tam s mokrými vlasmi ale to nevadí - keby niečo bol to sofistikovaný wet look, ok? 
Bývali sme v hosteli Freddie near Mercury a musím povedať, že bol lepší ako hocaký 4*hotel! Izby boli veľké a moderne zariadené, plus táto terasa. Bola to úplna náhoda, že som ho zabookovala ale nabudúce tu spíme znova! Ráno sme si dali raňajky v Mekáči a vyrazili sme smer Parndorf a G3 :)
Outfit bol cestovný (teda až na topánky) a veľmi pohodlný. Čoraz viac si zvykám na boyfriend rifle a nosím ich ako moja mamča hovorí - ako vôl kožu :) Ale tak, keď ony sú tak neskutočne pohodlné....      
Našli ste si aj vy zaľúbenie v boyfriend rifliach?

ENGLISH:
There is nothing better after a trip in Slovak train than relax on the terrace. And our was amazing! I really like the idea of decoration it with pillows and pallets. So, simple, cheap and effective. This is how we relaxed before Bratislava Fashion Days :) However, we were in hurry later because we did not check time and I was leaving with my hair still wet :) But hey! let´s say it was a sophisticated wet look, deal?
We stayed in hostel called Freddie near Mercury and I have to say that it was better than any other 4*hotel! Rooms were cozy and stuffed with modern furniture, plus this terrace. Sincerely, I booked it randomly but next time I will book it again! In the morning we ate breakfast at McDonalds and went to Parndorf and G3 :)
This was my comfy travelling outfit (except heels). I am getting used to wear boyfriend jeans more and more, hah maybe too much :) But they are so incredibly comfortable...
Do you have boyfriend jeans? Or do you hate this trend?   




10 comments:

  1. Ano milujem ich nadovsetko, su prijemne pohodlne a fakt ako druha koza :)

    ReplyDelete
  2. skvele misto na chillovani:)

    ReplyDelete
  3. Vypadas skvele! Boyfriendy taky miluju a ty boty jsou prekrasny! No a ta terasa je bajecnej napad! :))
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  4. Zatím boyfriendy nemám žádné, ale začínám o nich uvažovat. Botičky se mi taky moc líbí a udělat si takové příjemné místo na relaxaci je skvělý nápad :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    ReplyDelete
  5. Ako ste šli do G3? Vlak a potom MHD, či? :)

    ReplyDelete
  6. Boyfriend rifle sa mne osobne veľmi páčia :) Sú s nimi krásne outfity, no ešte som na žiadne "také" pre mňa nenatrafila. Tá blúzka je veľmi pekná, hodia sa ti takéto jemné farby :)

    ReplyDelete
  7. Úžasné botky :)

    ReplyDelete
  8. Ahoj, máš moc hezký blog:) chtěla bych tě pozvat na giveaway, která u mě právě probíhá, budu moc ráda, když se také zapojíš, hezký den:)

    http://evelinkablog.blogspot.cz/2014/04/giveaway-nivea-body-shop.html

    ReplyDelete
  9. so refreshing
    www.mlleepaulettegirl.com

    ReplyDelete