Bratislava Fashion Days with HUMANIC


Minulý týždeň som sa zúčastnila Bratislavských Módnych Dní. Ako prvé by som chcela poďakovať Humanicu za pozvanie. Bol to skutočne skvelý večer a som veľmi rada, že som spoznala Zuzku a Danielu :) Skvelé dievčatá! O chvíľku otvorím HUMANIC GIVEAWAY!
Čo mám povedať? Bol to veľmi zaijímavý večer plný veľmi zaujímavých modelov, dosť diplomatické nie? Videla som kolekcie od Dondub, Dominika Cibulková, Bepon, Blaženka Ostrovská, Diana Fábriová, Monika Vontszemuová, Jana Jurčenko a Jana Pištejová. Kolekcie posledných dvoch dievčat boli skutočne vrcholom večera! Ale nemôžem zabudnúť ani na Blaženu Ostrovskú pretože niektoré jej modely boli tiež vynikajúce :) Všetky modely nájdete tu.
 
Ale ako to celé prebiehalo?
Pred Jaguar Showroomom sa ľudia začali pomaly zbiehať a všetci netrpezlivo čakali kým nás teda vpustia dnu. Jediný kto si to zrejme užíval bol Boris Kollár, ktorý sa pred vchodom veselo bavil s kamarátom a vôbec mu nevadilo, že ho pritom fotia asi 5 fotografi. Tí sa mimochodom venovali iba našim celebritkám. To, že Módne Dni sú o móde im asi nejak nedošlo. Videla som dosť outfitov, ktoré by ľudí dokázali zaujať ale keďže tie slečny sa nepretŕčali na Farme alebo nemajú "dôležitého" partnera, nik o nich záujem nejavil. Škoda. Kráľovnou večera bola Andrea Verešová, ktorá všetky svoje mladšie kolegyne jediným krokom schovala hlboko do vrecka, či už jej skvelou postavou alebo na móle. Ďaľším zaujímavým zjavom bola Sisa Lelkes Sklovská. Tá žena si na móle prote išla svoje, hahaha :) Vyšla tam ako hviezda a neriešila. Výška jej účesu bola tento krát prekvapivo normálna. Koncept prehliadky Dariny Fábriovej bol iný a musím povedať, že keby mala iné modelky s inými účesmi a modely z iných materiálov, bolo by to skutočne vydarené. Neviem, či mám vôbec komentovať kolekciu Dominiky Cibulkovej. Je to krásna žena ale lepšie  by spravila keby sa spojila s nejakou už existujúcou značkou a tá by jej aj trošku pomohla ako na to.
Ktorý model sa Vám najviac páči?        


ENGLISH:
Last week, I went to Bratislava Fashion Days. At first, I want to thank Humanic for inviting me, it was amazing and I am really happy that I was able to meet Zuzana and Daniela :) Such a nice girls! Stay tuned for HUMANIC GIVEAWAY!
What should I say? It was a very interesting evening, full of very interesting clothes, diplomatic enough huh? I saw collections of Dondub, Dominika Cibulková, Bepon, Blaženka Ostrovská, Darina Fábriová, Opršal, Monika Vontszemuová, Jana Jurčenko and Jana Pištejová. The last two ladies were the highlights of that evening! Plus I have to mention Blažena Ostrovská because some of her models were outstanding :)
Find all models here




4 comments:

  1. Krásná akce, člověku je až líto, že tam nebyl :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    ReplyDelete
  2. ja som vôbec nevedela, že Cibulková má nejaku svoju vlastnú kolekciu.
    A nemám rada, keď sa takto na prehliadkách pretŕčajú naše celebritky..to mi príde ako taký chabý pokus upriamiť pozornosť aspoň na ne, keď už nie na oblečko:D
    ale akcia mohla byť fajn, tie muffiny vyzerajú supeer:D

    ReplyDelete
  3. Tešia ma vaše slová o mojej kolekcii... úprimne ma potešili aj s pripomienkami, ktoré ste mi vytkla.....Ste asi jediná, ktorá vnímala aj ten koncept. Objavila som sa na módnej scéne tu v BA pred necelým pol rokom a som rada, že som bola pozvaná na jarných Bratislavských dňoch 2014. Ešte pred tým ako som si prečítala váš názor, som sama sebakriticky hneď po prehliadke zhodnotila, presne to čo ste mi tu vytkla...všetko ovplyvnili nejaké okolnosti, ktoré tu nebudem rozvíjať, ale sú to veci na ktorých mienim do budúcna pracovať, resp. robiť inak... Kritika vie aj posúvať smerom dopredu, škoda, že nie všetci to tak vnímajú.... No vnímam to ako dobrý môj štart a hlavne celkom rýchli....Rada vás osobne pozvem na moju pripravovanú prehliadku, aby ste zhodnotila, či nastal nejaký posun, alebo nie.......:-) Ďakujem Darina

    ReplyDelete
  4. ja ešte stále hľadám správne slová, ktorými to celé opíšem... alebo radšej celé nie :)

    humanicovské muffiny mi spravili najväčšiu radosť (toľko na úvod :D)

    ReplyDelete