Crop it or Go home!


Sama som si pred pár mesiacmi nevedela predstaviť, že si oblečiem takýto top. Nielen preto, že na Slovensku (povedzme si úprimne) to ešte stále zahŕňa kus kuráže a odvahy ale hlavne kvôli mojej postave. Počas posledných mesiacov som ale dosť schudla (okolo 9 kg) takže som minule neodolala a pre skúšku som si takýto top v sekáči kúpila. A dnes má svoju premiéru na blogu! Ale aby som nehovorila len o sebe :)
Čo vy a crop topy? Nabrali ste odvahu? Čakáte na leto? Alebo je to pre vas no-go?

Few months ago, I could not imagine myself wearing this top. Not only because in Slovakia (sincerely) you still need courage to wear it but mostly because of my weight. But over the past few months, I lost around 9 kg, so I could not stop myself from buying one. I got it in secondhand, just for try but I am already looking for new one :) Today, it has its premiere on my blog! But I would like to know your opinion...
What about you and cropped tops? Already got your courage? Or just waiting for summer to come? Or is it a no-go for you?



4 comments:

  1. si krásna a to, že si schudla toľko kíl chválim :) ja by som na to možno mala odvahu keby som mala fakt perfektnú postavu, čo nemám :D

    ReplyDelete
  2. Super outfit a mas super postavu! Ja jsem si ted taky crop top koupila, ale jedine k vysoke sukni nebo tak, protoze rozhodne nejsem tak stihla jako ty a necitila bych se v tom ;)
    Dom by Dom

    ReplyDelete
  3. Moc ti to sluší, ale pro mě je to určitě no go. Nevážím sice tolik, ale tuším, že mým ledvinám s močáku by se to vůbec nelíbilo.

    ReplyDelete
  4. tak toto ti neuveritelne sekne!! naozaj krasna :)
    a wau za tie kila, ja musim dat dole hlavne zo svojho pozadia -_- mam totiz typ postavy hruska...

    ReplyDelete