Life is a party, dress like it

(coat: Zara, shirt: Lindex, skirt: Primark, handbag: Humanic, necklace: Kik, boots: Cropp)

Život nás mení a to nielen naše zmýšlanie, priority a chodnik po ktorom kráčame ale aj to ako sa človek oblieka. Keď som bola ešte na gymnáziu veľmi som sa nestarala, dokázala som si obliecť aj to New Yorkerové tričko s včielkou :) Ale ako čas išiel ruksak som vymenila za kabelku (asi v kvarte/kvinte) a neskôr aj tenisky za pekné topánky. Hovorím vám to pretože tento outfit som mala včera v škole. Niekto ide do školy v teplákoch a niekto sa rád vyfintí, hahahaha. V akom štádiu ste vy??

ENGLISH:
Our life is not changing only the way we think, our priorities and the path we walk on but also the way we dress. I remember, back then at gymnazium I would be able to go out in the t-shirt with a huge bee on it :) But time passed by and I changed my backpack for handbag (in kvinta or kvarta) and later even my trainers for some nice shoes. I am saying it because I wore this outfit yesterday to school. Somebody is able to go out in his/hers training pants and others like to make the best of it, hahahaha. What stage are you at??




6 comments:

  1. Jeeej nadherna si tu :) a ja sa do skolu tiez rada vyfintim, na strednej som na tom bola podobne, vacsinou botasky a ruksak a teraz botasky vezmem raz zas uhorsky rok na opekacku :-)

    ReplyDelete
  2. aká si tu krásna!
    a milujem tie tvoje vlasy a celkovo aj suknička je pekná. tip-top ;)

    ReplyDelete
  3. Přesně tak, já teda už pracuju, ale myslím, že jsme ženy, tak bychom to měly ukázat ;)

    ReplyDelete
  4. Cele je to smrncovne. V skole museli zirat :)

    ReplyDelete
  5. Anonymous2/08/2014

    Som na tom rovnako, tiež sa snažím vyfintiť :) síce nie vždy, lebo občas sa vyskytne aj "deň blbec" :D
    D.

    ReplyDelete
  6. Sluší a moc se mi líbí i to pozadí. Dveře vypadají také super.

    ReplyDelete