Pyjama party in Vienna


Už to bolo dávno čo som nič nenapísala. Pomaly to tu začalo zapadať prachom, však? Ale nebojte, už mám v rukách prachovku a ometám pavučiny z rohov :) Prvým postom z Viedne kde som strávila dva dni, dva týždne dozadu. Dostali sme takúto suprovú izbu s krásnym výhľadom, takže sa mi nedalo nenafotiť post v mojom novom pyžamku haha. Dostala som ho na Vianoce a úprimne, najradšej by som ho nosila vo dne v noci hahaha.
V posledných týždnoch sa toho dosť v mojom živote zmenilo. Asi najväčšia zmena je že som sa stala prezidentkou študentského parlamentu na mojej univerzite. Cool nie? Plynie z toho ale veľa povinností na ktoré sa veľmi teším ale na druhej strane mám strach aby som nič nepokazila a udržala level. Čiže wish me good luck! Máte podobné skúsenosti?? A nejakú radu??

ENGLISH:
It was a long time since I wrote something. There is so much dust all over my blog, yeah? But I am back with a duster in my hand and I am cleaning it up :) First post is from Vienna, I´ve been there two weeks ago, for two days. We got this super cool room with an amazing view, it was impossible for me not to take photos there in my new pajama haha. I found it under my Christmas tree and I would like to wear it whole day long (so comfy) haha.
Over the past few weeks a lot changed in my life. The biggest change is that I am a new president of our university parliament. Cool, isn´t it? It arises many new responsibilities and duties but I am so excited! On the other side I am afraid because I dont want to ruin anything and keep its current level. So, wish me good luck! Do you have similar experience?? Any advice?? 


5 comments:

  1. juuuu to pyžamko je aké skvelé! a inak kde (a čo vlastne) študuješ? som zvedavec! a k prezidentúre gratulujem ;)

    ReplyDelete
  2. to je naozaj zaujimava izba... :) pyzamko vyzera pohodlne a pritom pekne :)

    Viva la Vida Dorota

    ReplyDelete
  3. Ta postel s tou stěnou vypadá dobře, pokoj je určitě zajímavý a pyžamo je moc hezoučkýý, určitě nejpohodlnější!!

    ReplyDelete
  4. Nemam skusenosti s "prezidentovanim" na vysokej, ale vzdy sa mi vybavia pocity, ked som niekoho zo studentskeho parlamentu zahliadla: Vzdy som si pomyslela, ze su to ambiciozni ludia, ktori vedia co chcu a za tym aj idu :) Blahozelam :) a tesim sa ze si spat :)

    ReplyDelete
  5. Tieto fotky sú úplne mega, podarili sa vám! To podsvietenie postele sa mi páči :). Gratulujem k postu, je to kopec práce a povinností, ale pocit zadosťučinenia, keď sa niečo podarí je nádherný :). Nech sa ti darí a teším sa na dalsie články.

    ReplyDelete