FALL in love

(necklace: Ginatricot, sweater: secondhand, skirt: Cubus, shoes: boohoo, trenchcoat: Esprit, rings: H&M, watches: DKNY)

O tom aká je táto jeseň prekrásna som písala už včera ale musím aj dnes haha :) Proste v takomto prostredí by som mohla mať na sebe vrece od zemiakov a stále by tá fotka vyzerala dobre, nie? Ale o inom, na jeseň najradšej nosím všetky farby z môjho dnešného prostredia a najlepšie vo forme huňatých svetrov a šálov. Plus som mohla konečne vytiahnuť svoje leopardie topánky, ktoré nosím veľmi rada hlavne s jednoduchými outfitmi pretože efekt preplácanosti a lacnosti neznášam. V poslednej dobe je ho ale dosť vidno. Slečna má často krát veľmi krásne a originálne kúsky ale spolu to nejak nefunguje. Najčastejšie kvôli tomu, že keď si oblečie leopardí kúsok skombinuje ho s ďalším leopardím kúskom a ďalším a ďalším....Myslím, že každý už videl takú slečnu, nie? Ďalší problém mám s efektom lacnosti. Sama nakupujem v sekáčoch a u číňanov a preto viem, že je tam veľa pekných kúskov ale aj dosť kúskov ktoré vyzerajú veľmi,veľmi lacno (až štetkovsky, sorry!). Takže opatrne. Hlavne opatrne.     

ENG:
FALL in love. I´ve already mentioned this fall, how beautiful and astonishing it is but I have to speak about it once again haha :) With this background, I could wear a potato sack and this photo will still look amazing, hmm?? Otherwise, all the colors I prefer to wear in autumn are part of my background and I like to wear them in form of fluffy sweaters and scarfs. Plus, I could finally wear my leopard shoes, I like to wear them mostly with simple outfits because "cheap" and "too much" effects are disgusting. Unfortunately, I see a lot of it lately. Girl is wearing some nice and original pieces but together it kind of doesn´t work. Often its because this cool leopard piece is combined with other leopard piece and other and other... I think, you´ve seen it. My second problem is connected with "cheap" effect. I, myself, shop in secondhand and in chinese shops that´s why I know that you can find some very nice and cheap pieces there but also some horrible once. So, be careful. Very careful.  



8 comments:

  1. Anonymous10/14/2013

    krááásna :)

    ReplyDelete
  2. Perfektné! Tiež radšej ladím podobné kúsky s niečím jednoduchým. Minule sa mi stalo, že som videla staršiu pani, ktorá mala leopardie nohavice, vrch a aj kabelku! Ach...

    ReplyDelete
  3. Po těch prstýnkách už hodně dlouho toužím <3

    Můj blog :http://fashionaddiction-style.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. nadherne fotky! :)
    jooo to u me si vsichni mysli, kolik milionu jsem nedala za saka co nosím, přitom je mám za 20 Kč ze sekáče hehehe
    ty boty sou super :)
    ady.

    ReplyDelete
  5. krásne fotky, krásna sukňa a takú jesennú stenu s lístím mám doma!
    a také tie slečny leopardie zbožňujem, zrovna dnes som na takú natrafila..ešte lepšie, keď do toho natlačí aj zebru, tigra a flitre :)

    ReplyDelete
  6. S tím pozadím krásně ladí boty.).

    ReplyDelete
  7. sukňa mi pripomenula bielu kolekciu Adi Pojezdálovej :) naozaj pekná ;)

    ReplyDelete