Autumn in Luhačovice


Jeseň je vo všeobecnosti krásne a hlavne farebné obdobie. V Luhačoviciach to ale platí dvojnásobne :) Milión miest kam sa môžete ísť prejsť a všetky sú obklopené farebnými stromami s ktorých sem tam padne list. Aká to bola romantika! Vôbec sa mi nechcelo ísť domov a samozrejme zajtra do školy... Medzi našimi prechádzkami, bazénom, výrivkou a pitím piva som mala veľa času aj na outfity (zobrala som si ich až 6 haha áno, na tri dni), takže vám ich v následujúcich dňoch ukážem. Sú to čisto jesenné outfity zložené hlavne z mojich nedávnych sekáčových úlovkou. Čo vy a jeseň???

ENG:
Autumn is always beautiful and very colorful season. And in Luhačovice even more :) There are million places for walk and all of them are surrounded by colorful trees which are slowly - with a autumn wind, loosing their leaves. How romantic! I really didn´t want to go home and of course tomorrow to school...Among our walks, swimming pool, whirlpool and beer breaks I had time to take outfit pics (I took 6 outfits for 3 days haha), I will post them soon. They are express autumn, and are made mostly with my latest secondhand pieces. What about you and autumn? Friends or enemies? 


9 comments:

  1. ta 5. fotka je úplně úžasná! podzim mám moc ráda, pokud neprší zrovna -_- a těším se na ty outfity :)

    ReplyDelete
  2. nadherne fotky! <3 dneska mám zrovna podzim ráda, protože neprší :D
    ady.

    ReplyDelete
  3. moje dětství bylo jenom v Luhačovicích pro mě je to vždycky taková nostalgie je tam nejlíp a na přehradě uplně <3

    ReplyDelete
  4. Krásné barvy, dnes jsem sledovala podzim z okna (teploměr trochu odrazoval:-D) a bylo krásně, obdobné barvičky máme za okny v parku:-)

    ReplyDelete
  5. Luhačovice mám spojené s dětstvím, trávila jsem tam několik let po sobě každé prázdniny a vždycky se mi líbila ta neskutečná pohoda, ráda jsem chodila na kolonádu a do cukrárny, krmit ryby na přehradě, zahrát si minigolf... Mám to tam strašně moc ráda a pokaždé se sem ráda vracím, aspoň dvakrát za rok nevynechám wellness víkend. Fotky jsou krásné :)

    ReplyDelete
  6. ja zbožňujem jeseň- kým neprší, samozrejme:D ale tieto jesenné farby sú kráásne

    ReplyDelete
  7. Tie fotky sú naozaj nádherné :)

    ReplyDelete
  8. Luhačovice jó, Vincentka né :)

    ReplyDelete