Pastel town

(shorts, shirt, blazer,sunnies: H&M, handbag: Primark, shoes: chinese, watches: DKNY)

Naspäť doma,. Naspäť na upršanom Slovensku. Naspäť v realite. Ale ešte mám zopár outfitov zo Štokholmu, ktoré som vám ešte neukázala. Nieje to super vidieť slnečné fotky, keď vonku poprchá, haha. Inak, v piatok som priletela do Prahy a strávila zopár dní v Čechách s mojou rodinkou (navštívili sme výrobňu Pilsner Urquell, yeah!). Jedla som veľa sviečkovej, veľa som oddychovala a jašila som sa s malým bratrancom na trampolíne. Haha, už teraz mi chýba!

ENG:
Back home. Back in rainy Slovakia. Back in reality. But I still have some outfits photos, we took during my last days in Stockholm. And its actually nice to see sunny post now, in the middle of a rainy night, haha. Btw, on Friday, I came to Prague and spend some days in Czech republic with my family (we visited beer factory, so cool). I ate a lot of their typical food, chill and get crazy with my little cousin on the trampoline . Hahaha already missing that guy!  



2 comments:

  1. Krásný post a moc ti to sluší. Svíčkouvá je zrovna jídlo které u nás moc nemusím.. sním ale ne že bych to vyhledávala a déšt ted snad nastane všude :(

    ReplyDelete
  2. your bag and shorts are soo cute!! I love this outfit :)


    fashionqueen294.blogspot.com

    ReplyDelete