(angelica blick, stockholm streetstyle, me, fanny, maffashion, vogue, swellmayde)

Ťažko povedať ako to začalo alebo kto to začal ale postupne sa všetky košele, bundy a iné časťy oblečenia dostávajú z pôvodných miest, no pás. Skombinovať to nie je veľmi ťažké a efekt je skvelý. Jednoduchému elegantnému outfitu to dodá nádych ulice a komplikovanejšie outfity vyzerajú ešte viac sofistikovanejšie :)
Čo vy a vaša koseľa? Ešte stále je na ramenách??

ENG:
Its hard to say how did it start or who did it first but slowly all shirts, jackets and other parts of clothing are moving lower, around the waist. Its not hard to combine it and the effect is so cool. It add a "street touch" to a simple elegant outfit and more complicated outfits look even more sophisticated :)
And what about your shirt? Still on your shoulders?

5 comments:

  1. na elegatných outfitoch sa mi to nepáči ale takto je to fajn :)

    ReplyDelete
  2. mne sa to tiez na elegantných outfitoch vobec nepaci, ked toto bude dalsia moda, tak to ja nosit isto nebudem :) a na iných ako napríkald na tom poslednom obrázku, čo tam má aj šál, bundu..tak mi to príde take... gadžovské, poplátané, trochu oničom. Ale zas..niekomu to možno pristane :)

    ReplyDelete
  3. este stale je na ramenach, pretoze moja salka kavy to nie je, ale na ostatnych blogeroch sa mi to moc paci :)

    ReplyDelete
  4. very cool style!

    visit us at rabbitandeye.etsy.com and LIKE us on facebook (https://www.facebook.com/rabbitandeye) for 10% off your whole purchase when you sign in our site.

    ReplyDelete
  5. no móda sa vracia, čo som sa toho nanosila na základnej a ešte na začiatku strednej školy v 90-tych rokoch, vtedy kto nemal flanelku akoby ani nebol

    ReplyDelete