Be my Sailor

(swimsuit- top: Stadium, bottom: Ahlens, shirt: H&M, sunnies: Tally Weijl)

O ostrove Ponza som už písala, teda skôr o tom aká bola naša cesta tam. Náš príbeh ale pokračuje. Počas hodinovej prestávky sme zakotvili v kaviarni kde som si užívala talianske cappuccino a chlapci zatiaľ menili farbu z modro-zelenej späť na ľudskú. O 11:00 prišiel ale čas na loď No. 2. Plán bol prejsť okolo celého ostrova a sem tam zastaviť v zálive aby sme sa osviežili vo vode, šnorchlovali a zaplávali si. Nastala ale zmena, kvôli veľkým vlnám na druhej strane ostrova sme mohli prejsť iba okolo polky. Nevadí, o to viac času sme strávili vo vode :) Pán kapitán nám uvaril obed, cestoviny samozrejme. Ktoré sme zapíjali vínkom a nakoniec kávičkou. Neviem ako ju varil ale bola to jedna z najlepších aké som kedy mala. 
P.S.: Tento záliv vyzerá skoro ako ten z reklamy na Dolce Gabanna - Light blue, nemyslíte?

ENG:
I´ve already told you about Ponza, thus about our trip there. But our story continues. During our break we stopped in Cafe where I enjoyed my Italian cappuccino and boys were changing their color from blue/green back to human. At 11:00 we were ready to leave on the bout No.2. Plan was to sail around whole island and from time to time stop in the bay to chill, snorkel and swim. Unfortunately, we had to change it because there were huge waves on the other side of the island. So, we sailed only around one half but it didn´t matter - more time to spent in the water :) Our captain cooked a lunch, pasta of course. Awesome! Pasta & wine for lunch and after espresso. Sincerely, I have no idea how he made it but it was one of the best I´ve ever had. 
P.S.: This bay looks almost like the one from campaign for Dolce Gabanna - Light blue, hmm?? 




5 comments:

  1. ah chcem tam byť a mať podvodný foťák tiež!

    ReplyDelete
  2. Joj Zuzi, si krááásna, a veľmi pekné fotky máš, čím ďalej, tým krajšie..ako zahraničné blogerky :) trosku zavidim ze ti je cele leto takto fajne...ja trcim doma a toto je moje najhorsie leto ake som kedy zazila :P

    ReplyDelete
  3. Krásna krajina aspon s toho trocha čo je vidiet. :)

    ReplyDelete
  4. aaach, tieto tvoje fotky sú vždy také skvelé! závidím ti, že takto cestuješ, užívaj si to :).

    ReplyDelete