foREST





(shoes, jeans: H&M, shirt: Orsay, sunnies: Elle, earrings: Ginatricot)


NEON GIRL Niekedy mam pocit, ze som jedina osoba na svete (okrem cestarov & modeliek v casopisoch) ktora skutocne neonove farby nosi. Je pre mna velmi tazke im odolat pretoze ta energia ktora z nich vyzaruje je silnejsia ako kava hahaha okej teraz zvelicujem. Chcela som iba povedat, ze neon mam velmi rada. A bol to aj jeden z dovodov preco som sa na leto tak tesila. Tuto bluzku som kupila minuly rok a minule leto som ju aj vela nosila (vtedy v lete som neblogovala pretoze som robila na Menorke, takze ste ju vidiet nemohli). Vcera som ju skombinovala s riflami a topankami ktore som kupila len nedavno tu v Stokholme. Vlastne, jedno z predsavzati ktore som si dala pred odchodom bolo nenakupovat haha ale kto mohol vediet, ze den po mojom prichode zacnu vypredaje?
Jedna z veci preco mam Stokholm tak rada su parky. Su vsade - super ciste, zelene a relaxacne. Tento je hned pred domom v ktorom byvam a vcera sme tam boli na prechadzku aby sme na chvilku vypadli z ruchu velkomesta. Krasne miesto!


ENG:
NEON GIRL Sometimes I feel like the only person in the world (besides of all the road workers & models in the magazines) who is actually wearing neon colors. Its very hard, for me, to resist them cause the energy radiating from them is better than caffe hahaha ok, I am exaggerating. But I just wanted to say, I love neon. And it was one of the reason why I was so excited about summer to come. I bought this shirt last year, and I was wearing it a lot last summer ( I didnt blog last summer because I was working in Menorca, so you couldn´t see it). Yesterday, I mixed it with the jeans and shoes I bought recently here in Stockholm. Actually one of my resolutions before coming here was not to shop haha but who could know that they day after my arrival all sales are starting?
One of the things I really like about Stockholm, are parks. They are everywhere - super clean, green and peaceful. This was is located just in front of the place where I live and we went there yesterday for a walk to have some time off the city rush. Such an amazing place!

14 comments:

  1. jé ty boty jsou úžasně roztomilý! :D a líbí se mi moc ten top :)

    ReplyDelete
  2. áá topánky sú úplne super! A celé sa mi to veľmi páči :)

    ReplyDelete
  3. tie topánky ^_^

    ReplyDelete
  4. tá príroda za tebou je krásna, fakt :)

    ReplyDelete
  5. dokonalé fotky,tieto rifle úplne zbožňujem :)

    ReplyDelete
  6. Vyzeráš úžasne...nádherná blúzka aj topánočky .Uži si Stokholm v zdraví.

    ReplyDelete
  7. presne ako hovoris, ja som si dnes po dlhej dobe nalakovala nechty na neonkovo a uplne som citila tu salajucu energiu..!:)))

    ReplyDelete
  8. aké pekné fotky!
    a tie boty sú úžasné!

    Kejmy ♥.

    ReplyDelete
  9. Tak tie parky teda musia byť naozaj krásne :) A vyzeráš perfektne. Keď tak nad tým premýšľam, ja v šatníku nemám nič neónové, ani neviem prečo :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. jůů, ty botičky !!! :*

    ReplyDelete
  11. lepsie ako kava? :D musim vyskusat!

    ReplyDelete