Burning light




(heels: Ginatricot, pants: H&M, shirt: Tally Weijl, hoodie: Diesel, hat: Stadium)

ENG:
BURNING LIGHT Have you ever been in Stockholm during summer? Isn't is awesome? The sun is going up at around 3 in the morning and its there till almost 11 in the evening. In the beginning it was kind of disturbing but as the time passed I got use to it and sincerely its such a big advantage especially if you are a blogger haha. Yesterday, we went cycling and we had an energy break in this amazing port where we took pictures. Otherwise, NO I did not cycle in heels haha (if I had an intention to kill myself, I would definitely find a better way hahaha). 

BURNING LIGHT Uz ste boli niekedy vo Stokholme (Svedsku) cez leto? Nie je to suprove? Slnko vychadza uz okolo 3 rano a svieti az skoro do 11 vecer. Najprv som si na to nejak nevedela zvyknut ale teraz uz to beriem skor ako velku vyhodu haha hlavne ak chcem prispiet na blog. Vcera sme sa boli bicyklovat a jednu nasu energy prestavku sme mali v tomto krasnom pristave, kde sme aj urobili zopar fotiek. Ale inak, NIE nebicyklovala som sa v tychto topankach haha (ak by som sa chcela zabit, najdem zrejmne lepsi sposob hahaha). 

8 comments:

  1. Moc ti to sekne.Nevedel som že také pekné dievča sa vie aj bicyklovať.Bomba...

    ReplyDelete
  2. topánky sa mi k tomu moc nepáčia, ale tie nohavice sú tak dokonalo fotogenické, že to vôbec neprekáža :))
    pekné

    ReplyDelete
  3. You are SO beautiful. That last photo is so amazing. Just such a lovely woman.

    ReplyDelete
  4. nadherne nohavice, aj ja som nad nimi rozmyslala :) musia byt velmi pohodlne :)

    ReplyDelete
  5. veľmi pekné fotky, najviac sa mi páčia tie teplé tóny na poslednej! pochváľ fotografa!

    ReplyDelete
  6. fotky vyzeraju uzasne. to je velka vyhoda skandinavskych krajin, mna to vsak nebavi u nich v zime, ked je svetlo len par hodin :(

    ReplyDelete