Karma necklace!


Ahojte, už nikdy nechcem malovať! Fakt nikdy! Nie, žeby som nemala rada pekne, ciste, nove steny ale ta praca s tym? Omg! Preto posledne dni nic nepridavam, medzi skolou, brigadou a malovanim mi vela casu neostava... Ale vcera som si našla minutku a vyrobila si tieto karma nahrdelniky :) Tuzila som po nom uz dlho ale nikde som ich nevedela zohnat (ok, vedela ale nie za normalnu cenu). S vysledkom som velmi spokojna :) Pacia sa vam?
Rozmyslala som aj nad tym, že by som ich vyrobila viac a mohla predat za nejaku normalnu cenu, mali by ste niekto zaujem? Ci už ten svoj doma mate?

 What goes around, comes around... Wear this karma necklace to remind you that life consists of a cycle of cause and effect. Keep the circle positive and good karma will come your way.

ENG:
Hi, I dont want to paint my walls again, never ever! Really never! Not because, I dont like nice, clean, new walls but because there is so much work about it! Omg! During these last days I am just trying to handle university, job and painting at the same time, and there is no time left for blogging... But yesterday, I had a minute and I made these karma necklaces :) I was dreaming about it for a long time, but I didnt find any (ok, I found but they were super expensive). I am really happy with the result :) Do you like them?
I am actually thinking about making more of them and I can also sell some to you, would you be interested? Or you already got one?

11 comments:

  1. Anonymous5/09/2013

    They're beautiful, can't believe you made them!
    Lucia's Loves Giveaway
    x

    ReplyDelete
  2. Anonymous5/09/2013

    Mne sa to velmi paci a hned by som ho brala :D si sikulka

    ReplyDelete
  3. vyzeraju super tie nahrdelniky! ale musim sa priznat, ze sa s pojmom "karma nahrdelnik" stretavam prvy krat (a to sledujem fashion blogy denne) :D

    ReplyDelete
  4. taky bych si ho chtěla pořídit... bohužel všude jsou dost drahé a na diy jsem já moc levá :D

    ReplyDelete
  5. Anonymous5/10/2013

    skúsim to diy aj ja, tie prstene v New Yorkeri som si tiež kúpila vo výpredaji

    ReplyDelete
  6. páči sa mi ten strieborný, čo by bola normálna cena?:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  7. Jsou pěkné ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  8. Páni, jsou krásné všechny tři. :-)

    ReplyDelete
  9. Su uzasne,ja ich tiez vsade hladam ale su moc predrazene:/

    ReplyDelete
  10. ja som teraz videla nejaky v Hm-ku:), ale na cenu som sa nepozrela, sikovna si!:)

    ReplyDelete