Wall art



O premalovaní svojich sten som snívala už dlho, hlavu som mala plnú nápadov ale keď som sa dozvedela, že deň D bude na budúci víkend, všetky moje nápady sú fuč. Teda, nie že by boli fuč ale je ich tak veľa, že si jednoducho neviem vybrať a zaveliť - Tak toto chcem sem a tamto tam! Počas môjho niekoľko-hodinového googlovania som našla xy skvelých nápadov (a zistila som, že zrejme najnovšia móda mať všetky steny biele, wtf?). Ale ako ma poznáte to nebude môj prípad. Zataiľ sa mi najviac páčia hravé, farebné a dievčenské vzory. Tie nápady, ktoré ma najviac zaujali pridávam v tomto poste :) Nech sú vám na úžitok...
Aké steny máte alebo by ste chceli mať vy?? :)





                                             (Source: splashbacks-ipswich.biznessonline, addicted2decorating, cocokelly, kellymoore, tumblr, google, weheartit)


6 comments:

  1. mňa vždy lákali tie pásikavé steny, slintám nad tými obrázkami!

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  2. krásne inšpirácie,ja by som chcela mať pastelové ružové,ale dosť sa mi zapáčili hrubé zvislé pásiky ako na štvrtej fotke pod nápisom bedroom :)

    ReplyDelete
  3. poradím ti :) daj si jednu stenu šialenú a zvyšok biely , robí to dobrý kontrast a nepohltíš tak všetko svetlo :) a opticky zväčšíš priestor :) mne sa teraz hrozne páči svetlomodrá malovka + eklektický štýl zariadenia :)

    ReplyDelete
  4. ja mám drevo, ale keby si môžem vybrať tak bielu, alebo jemne šedú, ako betón. priateľ má jednu stenu čierno bielu a strašne to zmenšuje priestor, už by sme do toho asi nešli.
    a vynikajúci výber interiérov, hneď by som najradšej začala prestavovať ;)

    ReplyDelete
  5. Pásikavé sú krásne! :)

    ReplyDelete
  6. ten bicykel je perfektný, ja by som si rada tiež niečo také namaľovala na stenu

    ReplyDelete