Piazza

(pants, necklace: H&M, sweater: secondhand, heels: Ginatricot)

Ahojte,
môj dnešní outfit bol o niečo elegantnejší ako normálne, pretože sme sa išli pozrieť do Ríma na pápeža.Veď viete ako vždy 1.1. požehná celému svetu a vaša babička vás volá pozerať sa na to v televízií :) Mňa ale najviac dostáva tá atmosféra, mega veľa ľudí zo všetkých krajín sveta s stretne v jednom z najmenších štátov na svete aby si vypočula asi tak hodinový príhovor. No dobre, koniec môjho náboženského okienka, haha.
Toto je asi jeden z najšialenejších outfitov ktoré som kedy na sebe mala :) Nevyzerá čo? Ide o to, že tento svetrík bola síce láska na prvý pohľad ale táto láska pekne plzne, haha. A o nohaviciach ani nehovorím, všetko ale že úplne všetko sa na ne chytá, uff. Takže táto kombinácia bola dnes skutočne úchvatná, nice.
P.S.: Neviem či vôbec v sobotu chcem ísť domov, počasie mi tu úplne vyhovuje :) Krásne celý deň v svetríku...
P.S.2: Som asi jediná ktorá vám ešte nezapriala Šťastný Nový rok, čo? Ale myslím si, že to ani nemusím pretože nezáleží ma tom aké číslo je v kalendári ale ako sa dokážeme tešíť z maličkostí a navzájom si ukazovať lásku :)

ENG:
Hi,
my today´s outfit is a little bit more elegant as usual because I went to Rome to check the Pope. You know, every 1.1. he blesses whole world. But what I love about it is the atmosphere, huge amount of people from all around the world are coming to listen to his speech. Ok, that´s the end of the religious part, haha.
This was one of the craziest outfits ever :) Don´t you think so? Ok, I will explain it, this sweater was my love on the first sign but this love its losing its "hair", haha. Oh and these pants are attracting everything, so I have to pay attention whats around me, uff. So, this combinations is pretty amazing haha.
P.S.: I am not sure if I want to go home on Saturday  because I am enjoying this weather so much :) Whole day wearing just my sweater...  
P.S.2: I guess, I am the last one who still didn´t wish you Happy New Year. But I think you don´t need it because it doesn´t matter which number is in calendar but how we can enjoy small things and show love to each other :)





16 comments:

  1. Nádhera! Moc ti ta kombinace sedne, i když je to oblečení tak rozčilující... :)
    První fotka je sexy! :D
    Ela

    ReplyDelete
  2. pěkné pěkné :))


    http://worldofadel.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Tyjo, tento je fakt krásný, i když to línání by mě taky štvalo:D<3!

    ReplyDelete
  4. predposledná fotka je krásna :)

    ReplyDelete
  5. tu poslednu vetu si napisala krasne, topanky su super a aj celkove fotky krasa! a vobec sa ti necudujem, ze sa ti nechce ist domov, ja by som tam sla tiez:))), ked vidim, ze ziaden kabat, hotova krasa, inak u nas dnes snezi, to ta asi moc nepotesim:), maj sa krasne a uzivaj si to tam:)

    ReplyDelete
  6. je=) moje nejoblíbenější náměstí v římě

    ReplyDelete
  7. ach aka som rada že som objavila tvoj blog :)

    ReplyDelete
  8. Předposlední fotka^^

    ReplyDelete
  9. Anonymous1/02/2013

    Ten tvůj styl♥

    ReplyDelete
  10. Ach, to je nádhera, moc moc ti to sluší a být na prvního ledna ve Vatikánu, teda ;)

    ReplyDelete
  11. Ta druhá je senzační.
    Kéž by tady už bylo taky počasí na tohle oblečení...

    ReplyDelete
  12. Druhá otka je fakt suprová, no a mňa najviac vzal ten náhrdelník. Vyzeráš báječne aj keď Ťa asi to plznutie a magnetizmus nohavíc rozčuľujú :D

    www.seesimona.blogspot.sk

    ReplyDelete
  13. za túto kombináciu by sa nemusel hanbiť ani žiaden zahraničný streetstyle web, pretože je dokonalá. jedna z tvojich najlepších.

    ReplyDelete
  14. Pekne povedané k novému roku :) Krásny náhrdelník a sveter ani nehovorím :)

    Pozývam na Giveaway:
    http://spwfashion.blogspot.sk/2013/01/unusual-giveaway.html

    ReplyDelete
  15. vyzeráš maximálne dokonale!!!! :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete