All I need is more sugar!

(coat: secondhand, jeans: Orsay, T-shirt: Reserved, belt: Elle, handbag: Gate, boots: market)

Ahojte, v poslednej dobre zisťujem, že to najlepšie oblečenie môže byť aj to najpohodlnejšie :) haha ok dobre ale nerátam tieto topánky!! Veľmi sa mi páčili svojou jednoduchosťou a farbou ale po 3 hodinách kráčania to až taká sranda a pohodlnosť nebola :) čiže party boots z nich nebudú .... Inak mám na sebe svoje najobľúbenejšie rifle, ktoré nosím už asi 3 roky a stále som zamilovaná do ich zipsového zakončenia. Tričko som kúpila vo výpredajoch v Reserved za 4 eurá a je to pre mňa ako milovníčku blúzok a svetríkov veľký nezvyk pretože tričko ako také som si nekúpila už veeeeeeľmi dávno, takže palec hore!
Inak prepáčte, že som za posledných pár dní nič nepridala ale bolo toho na mňa veľa. Začal mi zimný trimester a musela som si opäť zvykať na systém, že sa musím ráno zobudiť (ja som typ človeka ktorý by dokázal prespať aj celý život hah) ...

ENG:
Hi, during the last few days/weeks I found out that the best clothes can be also the most comfortable :) haha ok except these shoes!! I really like them because of their simplicity and color but after 3 hours of walking it was not such a fun anymore :) so they not gonna be my new party boots... Otherwise I am wearing my fav jeans, they are around 3 years old but I am still in love with its zip details. I bought this T-shirt in sales just for 4 euros and for me as a blouse and sweater lover its pretty unusual because I didn't buy a T-shirt for such a loooong time, so thumbs up!
Btw I feel so sorry, I didn't post that much during the last few day but I had a lot of things to do. My winter trimester just started and I had to get use to my old system, waking up in the morning (I am pretty much a person, who can sleep whole life hah) ...

8 comments:

  1. topánky áno! :)

    ReplyDelete
  2. Krásne topánky aj rifle! aj kabát! aa vlastne aj všetko :) Spať by som aj ja najradšej prespala celý deň... vlastne celú zimu :)

    www.spwfashion.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. pěkné!


    http://worldofadel.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. ou kočkáá!
    a túto kabelku som nevidela už sto rokov, mám ju v bielej a neviem veru ani kde :)

    ReplyDelete
  5. Pristane Ti tooo :) a hlavne tie topánky vyzerajú skvelo a aj tie rifle a ich zipsové zkončenie sú skvelé.. :) A vieš čo? Ja som tiež skôr milovníkom blúzok atď, ale vážne musím skočiť niekam kúpiť si nejaké tričko..v poslednom čase sa mi zapáčilo obyčajné tričko a nejaká sukňa a tak.. :)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. super outfit :) moc se mi líbí jakým stylem máš upravené fotky :)

    ReplyDelete
  7. Tie boty su fakt skvele :)

    ReplyDelete