RECIPE: Aubergine rolls




Potrebujete:           
- baklažán
- cesnak
- syr (ja som použila chilli cottage, camembert, feta)
- rajčiny
- olivový olej
- špáradlá
- orechy
- soľ


Ako prvé som vymastila plech olivovým olejom, dala naň nakrájaný baklažán a osolila  Potom som dala plech do trúby na 190 stupňov a 20 min. Po 20 min som ho vytiahla, baklažán otočila a dala naspäť na ďalších 5 minút. (Každá trúba je iná takže, sledujte kým baklažán nezhnedne). Takto spravený som ho začala napĺňať syrovou zmesou, do každého som ešte pridala malý plátok camembertu. Keďže som dosť nešika haha každú rolku som ešte prichytila špáradlom aby sa neotvárala a na vrch som napichla malú rajčinku :) Takto spravené som ich dala ešte na chvíľku do trúby aby sa ohriali a syr trošku topil. A potom tadá!! :) Nakoniec som ich ešte trošku posypala orechmi :)


Možno sa budete smiať keď vám poviem, že už 4. deň jem zdravo :) Pre mňa to bolo vždy utrpenie, všetky tie divné diéty a všetky možné prípravky (vyskúšala som toho teda statočne - od piluliek ktoré som kupovala cez internet na čierno, cez VibraTone až po náplasti na chudnutie) a nič mi nikdy nepomohlo. Aj na dietach som zlyhávala, pretože som vždy bola po pár dňoch hladná ako dieťa zo Somálska :) pretože jedno bolo monotónne. Takže som (áno, 4 dni dozadu) začala znova jednu diétu držať. Nie je to teda diéta v pravom slova zmysle, ide skôr o menej kalorické jedná  a viac športu. Držte mi palce :)

5 comments:

  1. drzime :) rozhodne lepsie ako nelegalne tabletky, je si pripravit taketo super jedielko... btw niesi ani tucna,ci?

    ReplyDelete
  2. držím palce, ale najlepšie je jesť všetko v malom množstve, prijímať dostatok tekutín a cvičiť, ale samozrejme každý si musí nájsť svoj vlastný spôsob :) i keď toto jedlo je teda dosť kalorické podľa mňa, síce neviem akú má "hodnotu" je to len taký tip, každopádne to vyzerá chutne a držím ti palce :)

    ReplyDelete
  3. hmmmm pôsobí to lahodne! :)

    ReplyDelete
  4. mnam mnam...hned bych si dala (ale vynechala bych ten pochybnej suchar

    ReplyDelete
  5. omg i LOVE aubergine! and I imagine that it will be very nice!
    would you like to follow each other?
    A
    xx
    http://epiquemoi.blogspot.com

    ReplyDelete