Curly

(sweater: Lindex, necklace: HM)

Asi je to úplne normálne, že keď má niekto rovné vlasy chce kučeravé a kto má kučeravé chce mať rovné. Ja som ten prvý prípad :) Keď vidím kučeravé dievča, strašne jej závisím pretože moje vlasy sú príliš dlhé,rovné a husté. Takéto vlasy mi trvajú spraviť asi tak deň...No, dobre tak to som prehnala :) je to asi tak 45 min ale ide o to, že ma to nebaví haha veď aj tieto mi robila mamina vrámci nudy v Dudinciach :) Plus nepoužívam lak, spreje na kučery, fén, žehličku, kulmu atď. Pretože som videla veľa vlasov mojich kamarátok ktoré boli z toho totálne zničené a to fakt svojim spraviť nechcem... Používam iba klasiku - šampón a balzám na ľahšie rozčesávanie.
Čo vy a vaše vlasy?

ENG:
I think its totally normal, if you have straight hair you want it curly and if you have it curly you want straight. I am in the first group :) When I see a girl with curly hair, I am always pretty jealous because my hair it too long, straight and thick. It takes me like whole day to make it... Ok, I overdid it :) its around 45 min but its mostly because I am too lazy to do it, but this time my mum did my hair during our free time in SPA :) Plus I am never using hair spray, spray for curly hair, hairdryer, iron, culm etc. Because when I saw totally destroyed hair of the people using it every day, I realized that I don´t want to do it to my hair... I am using just gold basic - shampoo and balsam for easier combing.
And what about you and your hair??

15 comments:

  1. moje vlasy sú divné. farbila som si ich, končeky mám zničené, kedže blond sú ešte tak do polovice dĺžky musím čakať kedy dorastú nové. farbím, no tmavá farba sa vymyje, bledá ničí. milujem natočené vlasy, no mne vydržia tak 10minút a sú fuč. používam šampón, balzám, olejček na suché končeky, viac nemôžem, lebo moje vlasy to zaťažuje.
    tebe moc kučery pristanú, nosiť častejšie.

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/15/2012

    velmi sa ti hodia takto vlasy, aj ked ti závidím už len tie tvoje krásne rovné!! :)

    ReplyDelete
  3. LOVE UR HAIR <3 *____*


    ≈ ♥♥♥ ≈

    ReplyDelete
  4. Super cute!! You should have put a colored picture so we could see your blonde curls peeking out!!

    fashionqueen294.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Krásný. Já to hrozně nesnáším dělat, právě proto, že mi to trvá asi milionpadesát hodin. :D

    ReplyDelete
  6. wow!!!ja bych je rozcesala:)

    http://sienastyle.blogspot.it/

    ReplyDelete
  7. kudrnaté vlasy ti hodně seknou:))

    ReplyDelete
  8. ja práveže zbožňujem svoje vlasy a ani za nič na svete by som nechcela rovné (nemám nič proti, ale na sebe jednoducho nie:D)

    a k tvojim kučierkam, asi by som to trošku rozčesala, lebo to vyzerá trošku umelo, ale chápem, že to muselo dať prácu;)

    ReplyDelete
  9. Ja som mala vždy rovné vlasy a tiež som chcela vlnité. No ale na prekvapenie sa moje želanie stalo skutočnosťou...Jedného dňa som sa ostrihala a už asi tri roky sa mi vlasy po umytí vlnia. A nielen po umytí, ale aj po daždi a to potom vyzerá... Takže neviem, čo je lepšie, či rovné alebo vlnité. :) Každopádne svoje vlasy milujem. A tvoje sú tiež krásne a ombre hair sú úžasné. Mám ich aj ja... :)

    ReplyDelete
  10. Ostan radsej pri rovnych :)

    ReplyDelete
  11. super to maaš :)

    ReplyDelete