Baroque



Bola to láska na prvý pohľad. Ja a táto blúzka. Je zo sekáča, ako som ju videla tak som si ju kúpila (áno, bez skúšania) a už som iba čakala kým sa vyperie aby som vám ju mohla ukázať :). Inak dnes som bola v Bratislave popozerať po obchodoch, v Zare som sa cítila ako v 7 nebi, tie topánky - prenádherné!! (ceny radšej nekomentujem...)
P.S.: Ďakujem za pekné komentáre k minulému postu. Tie slúchadlá som dostala, priateľ ich kúpil v nejakej -75 percent zľave ak by ste chceli spýtam sa na stránku :)

ENG:
It was love at first sign. Me and this shirt. Its from secondhand, immediatelly as I saw it, I bought it  (yeah, without trying) and after I was just waiting for washing to show it to you :). Btw today I went to Bratislava just to check some shops, at Zara I felt like in 7heaven, omg shoes - awesome!!! (better not comment prices...)
P.S.: Thank you so much for your comments to my last post. I got that headphones from my boyfriend, he bought it with -75 percent discount on some webpage, if you want I can ask where :)

8 comments:

  1. supper fotky :) blúzka je fešši :)

    ReplyDelete
  2. Wow, ty fotky mají něco do sebe, fakt..

    ReplyDelete
  3. v Zare tie topánky, všetky rad radom, len bohužiaľ, že všetky sú dosť vysoké. keby boli nižšie.
    a blúzka je krásna.

    ReplyDelete
  4. krásny účes :)

    ReplyDelete
  5. super! ta první fotka je krásná

    ReplyDelete
  6. Perfektní účes a krásná halenka! Závist :)

    ReplyDelete
  7. gorgeous outfit, we love that top!

    <3

    ReplyDelete