Back on track!



Ahojte, som späť! Vrátila som sa skôr ako som myslela a som rada. Menorca je super i keď viac pre rodiny ako pre mladých ľudí. Užila som si ju najviac ako sa dalo, chodila som na pláž a party, čítala knihy a nakupovala a to všetko v tom minimálnom voľnom čase. Zatiaľ malá ukážka, viac neskôr :)
P.S.: Fotky sú fotené digitálom pretože niesť tam zrkadlovku som mala strach, čo som ale sakra oľutovala. 
Ako ste prázdninovali vy?

ENG:
Hi, I am back! I came back earlier as I should but I am happy. Menorca is superb but more for families than for young people. I enjoyed it as much as it was possible, I was sunbathing, partying, reading and shopping and all this in the little free time I had. This is just a little preview, more photos later :)
P.S.: All photos are taken by my digital camera because I was kind of afraid to take my dslr one, but I regretted it.
How was your holiday?








4 comments:

  1. nádhernéé fotky

    ReplyDelete
  2. Beautiful photos!!

    fashionqueen294.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Anonymous9/06/2012

    jupíí, už sa teším na nové články :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/12/2012

    Úžasné fotky :-) těším se až si od tebe něco nového přečtu :-) musím dát echo tomu mému chlapovi, aby mě taky někam vytáhl :-) Nedávno jsem viděla holku s úžasným permanentní make-upem, prý si ho nechala udělat tady a regulérně sem jí záviděla možnost kdykoliv skočit do vody na bazéně a vypadala pořád luxusně. J8 jsem ráno zapomněla na řasenku a pak jsem vypadala jak příšera z hororu :-) :-)

    ReplyDelete