Packing to Switzeralnd

Ako už názov napovedá chystám sa do Švajčiarska,
prihlášky sme podávali už dávno pred letnými prázdninami čiže z toho až taká nadšená ako by som asi mala byť, nielen preto, že tam idem s 3 nazvem to - zvláštnymi dievčatami - s ktorými sa už vyše pol roka nerozprávam, no prihlasovali sme sa ešte spolu. Teraz mi nič iné nezostáva len tam ísť.

Keďže už mám pár takýchto výletov za sebou, viem, že to bude naháňačka s časom aby sme všetko videli. No i tak sa budem snažiť fotiť a natáčať (konečne beriem aj kameru) čo najviac. Odchádzame zajtra o 15:00 no a v stredu ráno by sme mali byť v Ženeve - ale aj tak to bude dlhá noc a veľký kus dlhého dňa v autobuse! Haha - modlite sa za mňa :)

Chcela by som si tam kúpiť pár základných vecí do môjho jesenno-zimného šatníka. No keď som sa snažila vygoogliť ,,shopping in Switzerland" nenašla som absolútne nič, teda iba pár stránok typu - NUDA.

Mimochodom v sobotu som naspäť!



Kniha, ktorú síce ešte nemám celú dočítanú, no odporúčam!
Je to príbeh z New Yorku plný módy,  života smotánky a obyčajnej učiteľky - ktorá by si tiež rada kúpila okuliare od Chanelu a kabelku Longchamp.


Moje nové lepiace lístky :) 
Minulý rok som na nich začala byť závislá a teraz si to už bez nich ani neviem predstaviť! Píšem si na ne hocičo a hocikedy :) No, a tieto so srdiečkovým tvarom (Tesco) mi úplne učarovali - aj keď nie som ten typ hlúpej blondíny (dúfam!) srdiečka raz za čas, prečo nie? :)



LOVE LOVE LOVE
Konečne sú moje!
Gate - 2 eurá


6 comments:

  1. Tie lístočky mám aj ja....*-*

    ReplyDelete
  2. do švajčiarska by som šla. nakúp veľa čokolád!!:)

    ReplyDelete
  3. to len hlupe blondiny maju rady srdiecka? alebo keby som ja mala tie srdieckove listocky, tak som hned hlupa blondina? hm... zaujimava myslienka... =))))

    ReplyDelete
  4. Iva - ja nehovorím, že blondína je hneď hlúpa to by som si nedovolila - moja mamina je blond a je super! :) ale proste drvivá väčšina peroxidových blondín ktoré poznám sú hlúpe, možno mám proste smolu no je to tak.....no netvrdím, že všetky!

    ReplyDelete
  5. dik za tip na knizku asi sa po nej pozrem:)

    ReplyDelete
  6. Tie srdiecka mam aj ja a su najlepsie :)

    ReplyDelete