First day in school.....

Tak, a je to tu, už som (sme) zasa v škole, našťastie (alebo nanešťastie?) maturitný ročník. Nič sa nezmenilo, absolútne nič, iba na štátne znaky na stenách a texty našej hymny v každej triede. Pre mňa už by aj stačilo :) hneď by som vrátila ten pokoj, ktorý bol počas prázdnin. Predstavte si, prvý deň a hneď nám dali domáce úlohy :) haha no čo som predsa gymnazista, my musíme byť o krok v pred :) Len keby aj ten náš rozvrh bol, začínam 3tou hodinou ale končím 9tou a medzi tým mám ešte 2 voľné :) od tohto roku začínam chodiť na kurz ruského jazyka - prečo? wow, tí rusi v NYC boli prekrásny haha Hi, Moscow! 

Už sa to blíži, kamarátka ktorú som spomínala už minule odchádza už vo štvrtok (inak bude si písať blog o živote na Sicílií, jej agentúra jej to prikázala) tak sa s ňou snažím rozlúčiť vo veľkom. Piatkovú noc sme sa bavili na party ako pani prezidentová a jej bodyguard Nency ( haha :) to je na dlho) a včera sme sa boli u nej na povale fotiť.

Pridávam pár fotiek z piatkovej noci a z povaly.
Podľa outfitu z piatka asi zistíte prečo pani prezidentová a Nency :) neprehliadnite si Kikine prekrásne topánočky od Fiorangela ktoré dostala na 18-tku :)



P.S.: Tá nehoda, v marci (mala som vodičák dva týždne) som odbočovala a taký ,,milý" pán si nevšimol moju smerovku a predbehol ma, no práve vtedy keď som zabočila. No, a keďže som mladý vodič, snažia sa to našiť na mňa :(























4 comments:

  1. uzisi maturitny rocnik, je to to najlepsie co na strednej je! :D oh wow, zavidim :D :D :D
    inac, super fotky :)

    ReplyDelete
  2. kamoška v čiernych šatách má krásne boty a tvoje sa mi tiež páčia tie čierne
    ja mám taktiež každý deň 9 hodín. dva dni ťahám celých 9 potom to mám rozhádzané

    ReplyDelete
  3. Krásne fotečky.....*-*

    ReplyDelete
  4. Anonymous9/09/2010

    Mas prekrasne oci ! a slecna s ofinou vlasy!

    ReplyDelete