Chateau Jansky Vrch


(jeans: Lindex, shirt: Ahlens, trenchcoat: Esprit, earrings: H&M, slipons: chinese shop)

It´s hard to write anything optimistic right now, its after midnight, I have Lorde´s Teams on replay and it is last day of my holidays. So, I will concentrate more on my outfit and things we saw in and around this Chateau. I do not even know how we found it - just some random googling :) But lucky us! Beautiful exhibition connected with Easter traditions from this region + there were stands with sugar cotton and sweet popcorn outside (if you do not know yet, I am the biggest candy cotton lover in the world). It made my day!
I was wearing my new slipons which I found in chinese shop for only 2,5 euro and they are comfy too. Recently, I am looking for a new pair and no I do not want those snake once or those leopard once. I am looking for something crazy but wearable hahaha. Not having high expectations at all, huh?
I wish you Happy Easter! I hope you are spending it with your close friends or family and you are having a great time :) Enjoy!

Je dosť ťažké napísať niečo optimistické, je po polnoci, počúvam Lorde - Team a začína sa posledný deň dovolenky. Takže budem radšej písať o tom čo mám na sebe a o tom čo sme videli v a na tomto zámku. Ani neviem ako sme ho našli - bolo to iba náhodné googlenie :) Ale dobré pre nás! Krásna prehliadka spojená s ukážkou Veľkonočných tradícií z regiónu + vonku mali stánky s cukrovou vatou a sladkým popcornom (možno ešte neviete ale som najväčší závislák na cukrovej vate na svete).Proste mňamka!
Na nohách som mala nové slipons, ktoré som kúpila v čínskom obchode za 2,5 eura a dokonca sú aj pohodlné. Už pozerám aj po novom páre a nie nechcem tie hadie a ani tie leopardie. Hľadám nejaké šialené ale nositeľné, hahaha. Nemám vysoké nároky však?
Želám Vám krásnu Veľkú Noc! Dúfam, že ju prežívate s najbližšími a máte sa skvele :)





2 comments:

  1. skvelé fotky :))

    ReplyDelete
  2. Ta úvodní fotka s titulkem je skvělá, jako od profesionála. :)
    Ela

    ReplyDelete