Just give me a reason

(headband: C&A, sweater: secondhand, pants: Terranova, shoes: Monki)

Ahojte! Nie, nebudem sa tu sťažovať na studené počasie, veď ako sa hovorí: "Life is not about waiting for the storm to pass, it is about Learning to Dance in the Rain." (Život nie je o tom aby sme čakali kým prejde búrka, ale aby sme sa naučili tancovať v daždi.) Takže si užívam toto počasie, snowboardujem, nosím svetre a kabáty, ktoré som nosiť nestihla, staviam snehuliakov a chodím sa guľovať :) Takže si to ešte užívajme a ako som včera čítala na facebooku - Tento rok to môže byť veľmi pekná zima, hádam nám to Júl, August nepokazia :) :) :)
Pekný deň!

ENG:
Hi! I am aint gonna complain about this cold weather because how its said: "Life is not about waiting for the storm to pass, it is about learning to dance in the rain." So, I am enjoying it, I am snowboarding, wearing sweater and coats, I didn´t wear enought, building snowman and enjoying snowball fights :) Enjoy it and as I read it on facebook - It can be such a nice winter this year, just hope July and August wont destroy it :) :)
Have a nice day!

9 comments:

  1. Skvělý fotečky ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. dlhá dlhá zima :) akože chcem tiež jar a tak ale zimné fotky sú asi najkrajšie :) také rozprávkové

    ReplyDelete
  3. tiež som si začala zimu užívať namiesto neustáleho sťažovania sa, fotky sú úžasné, do tohto prostredia by som chodila pravidelne oddychovať

    ReplyDelete
  4. nádherný sveter :)

    ReplyDelete
  5. farba toho svetríku je úžasná :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  6. moc ti to tu sluší:)


    http://kitty-gone-wild.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  7. Anonymous4/03/2013

    Aku pouzivas sablonu na blogu?

    ReplyDelete