Made in Slovakia!

(coat: Makyta, shirt: secondhand, belt:H&M, jeans: Koton, boots: F&F)

Ahojte, ako prvé by som vám chcela zapriať krásny a úspešný február :) Dnes mám na sebe kabát, ktorý som ukradla mamine zo skrine a je to tadáá slovenský výrobok. Je veľmi pohodlný, jednoduchý a elegantný takže viac takýchto slovenských výrobkov do obchodov! Je veľká škoda, že už náš Trenčín nie je to čo ževraj býval - Trenčín mesto módy. Mám na sebe ešte riflovú blúzku ktorú som uchmatla vo výpredaji v sekáči a opasok, ktorý som v H&M dlhšie obdivovala a keď som ho tam našla za 1 euro, musel byť môj :)
P.S.: Páči sa vám takéto riflové kombinácie??
P.S.2: Ako pozerám spätne na dnešné fotky, hmm... nevyzerám ako Červená čiapočka??

ENG:
Hi, as first I want to wish you to have an amazing and successful february :) Today, I am wearing coat, what I stole from my mum´s closet and its tadaa, slovak product. Its very comfortable, simple and elegant so more slovak products please! Its a pity that my city - Trencin is no more what it used to be, Trencin city of fashion. I am also wearing jeans shirt which I found in sales in secondhand and this belt from H&M which I was admiring for such a long time and I bought it just for 1 euro :)
P.S.: Do you like this kind of jeans on jeans combination??
P.S.2: As I am looking at these photos, hmm... doesn´t I look like Little Red Riding Hood?

14 comments:

  1. Anonymous2/01/2013

    Ten kabátek je úžasný!:)

    ReplyDelete
  2. vyzeráš a preto som aj klikla na článok:D takú super košeľu zo sekáča wow ! ja vlastne ani neviem či mám vôbec niečo made in slovakia

    ReplyDelete
  3. Vyzeráš :) a takéto riflové kombinácie sú úžasné. Všetci majú skvelé veci z H&M v zľave len ja som tam ešte nebola..nemám to veľmi po ruke..ale konečne by som zašla!

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. aj mne je ľúto že už Trenčín nieje to čo kedysi býval, ale vedela si o tom že Makyta je teraz v Púchove a šijú sa tam napr. veci pre Versace a pod? :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vážně, Versace? Od Makyty mám svetřík a mamka taky pár kousků, ale o tomhle jsme nevěděly. :-)

      allthatgems.blogspot.cz

      Delete
  5. Blúzka je úchvatná! Košeliam všeobecne začínam prichádzať na chuť! :)

    ReplyDelete
  6. tá červená je užasna :)

    ReplyDelete
  7. lovely outfit and colours...

    have a sneak peek of my blog...new posts are comming up...if you really like it please follow on gfc, bloglovin and lookbook...already followed of course...

    xoxo

    comme il faut

    ReplyDelete
  8. Viac by sa toho malo u nas vyrabat a aj kupovat domaca produkcia...

    ReplyDelete
  9. Hi there! Now this is what I call a professional blog! I'm very new at this whole blogging thing myself, but enjoy it very much when I see other blogs that really have something to show. It's even better when I sense that the blogger actually loves fashion! You know what I mean?

    Great colors, really.

    www.justwanttobewonderful.wordpress.com

    Jana

    ReplyDelete