New York, day 23

Ahojte

Posledné dni, ide to strašne rýchlo, keď si spomeniem, ako by to bolo včera - prvý post z NYC. No, a v sobotu odchádzam. Stále mám ale pocit, že som si to tu dostatočne neužila. Veď je to New York, posledné dni :(
Nechcem ísť domov!

- dnes sa znova tancovalo v metre, no teraz boli dvaja, nič moc :(
- zajtra sa medzi 7 a 5 Avenue na 56 Street bude natáčať Gossip girl, na tej ulici mám školu :) budem fotiť!!
- dnes som bola nakupovať, no je to dosť ťažké, ano aj v NYC - o to ťažšie, že každý očakáva čo super prekrásne si tu kúpim, takže v každom obchode si vyskúšam tak 7 vecí a potom všetky vrátim, je to fuška nájsť to naj :)
- v nedeľu som zmenila rodinu (v škole mali bordel v počítači - na dlho) tak teraz bývam s 5 deťmi, jedno mačkou, sama v izbe ktorá má dieru v stene, paráda, no stále sa ubezpečujem, že aspoň som v NYC :)
- tento týždeň som si mala zmeniť hodiny v škole na ráno (teraz ich mám poobede - nič nestíham) no dnes mi zrazu povedali, že už tam nie je miesto, si viete predstaviť moje nervy!!! v tej škole je totálny bordel :(


No teraz niečo z iného súdka...

Určite ste všetci čítali článok Foly D. Sante o kvalie blogov...
Mňa článok zaujal, čítala som aj komentáre, všetky :) názory sú rozdielne, no môj sa najviac zhoduje s Beccou :)
Tak som sa chcel spýtať, čo si myslíte o mňe? čo sa vám tu páči, a čo zas nie? 
Osobne si myslím, že návštevnosť a počet followers mi stúpol za ten čas čo som v NY, nie som si istá či je to dobre alebo zle. No, do kategórie mladé, pekné, vychudnuté a bohaté nespadám...pár príkladov by som dala, no ale.....
Ja osobne mám radšej blogy, normálny, nevyretušovaných dievčat, ktorých to proste baví...
Tak ďakujem.....

Pridávam pár, hrozne nudných a nevýznamných fotiek, ktoré ostanú na vždy v mojej pamäti :)


Nedeľný trh medzi 4 a 5 Avenue



Posledný deň (večera) z dievčatami zo španielska, budú mi chýbať :(


5 comments:

  1. viem si predstaviť tvoje pocity,že sa ti to kráti

    s rodinou si to tiež viem predstaviť,lebo my sme museli v polke púobytu zmeniť rodinu,lebo naša host mum odpadla-resp.bola stará,ožratá a preto odpadla:)ale tá druhá rodina bola perfektná:)

    a k tomu článku-btw.za mi páči,že ťa tak chytil za srdce:))-samozrejme,nechodím len na také blogy,ktoré majú návštevnosť nad 300 za deň.Mnohokrát mám oveľa radšej práve také,ktoré ju majú nižšiu,ale robí sa so srdcom.Ale podľa mňa obľúbenosť a kvalita blogu je niečo iné.Aj keď občas sa stane,že idú ruka v ruke.Ako u teba:)

    ReplyDelete
  2. Mě se tvůj blog hrozně moc líbí. Foly jednou uvěřejnila jeho adresu a okamžitě jsem si ho zamilovala! Líbí se mi tu to, že tu dáváš spoustu krásných fotek, píšeš skvělé články...prostě jsem každodenní návštěvnicí:)

    ReplyDelete
  3. Mne sa tvoj blog velmi paci, si proste normalne dievca, ktore ma svoje sny, pise o veciach, ktore ju bavia, na nic sa nehra...a myslim, ze tak to ma byt.....:)

    ReplyDelete
  4. really nice your blog!
    there is a giveaway with a wonderful Gucci's gift!
    if you want partecipate..
    http://modaa360gradi.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Právě jsem narazila na tvůj blog. Paráda, mě se tu líbí. máš fajn fotky ze života a z New Yorkských fotek sálá skvělá atmosféra :) A velmi chválím maxi modré šaty!! Sluší ti velmi! :)

    EJVI

    ejvifreedom.blogspot.com

    ReplyDelete